ÓRIÁSPLAKÁT

Elhelyezkedésük a közterületen és közterületről jól látható magántulajdonban lévő helyszíneken, utak mellett, plázák- bevásárló központok parkolóiban, Metró állomásokon. 504×238 cm azaz 12nm-es reklámfelület. Különböző minőségű kategóriákkal és megjelenési formákkal találkozhatunk. Normál típusú tábla, Kétoldalas tábla, kívülről megvilágított tábla, belülről megvilágított (backlight) vagy forgó (roll) tábla, prizma tábla.

CITYLIGHT

Elhelyezkedésük a közterületen és közterületről jól látható magántulajdonban lévő helyszíneken, plázák- bevásárló központokban és parkolóiban, Metró területén. 117 x 175 cm azaz kb 2 nm-es reklámfelületek. Szintén több típus és kategória szerint különböztetjük meg őket. Egy vagy kétoldalas, normál vagy megvilágított, forgó azaz rollup citylight-ok.

JÁRMŰREKLÁM

Magyarországon a tömegközlekedést segítő járművek nagy részének, a külső lemezborításán elhelyezhető reklámfelületek. Főleg BKK és Volán járművek.
Busz, villamos, (Combino), Trolibusz, (Combino belső reklámfelületek)

METRÓREKLÁM

A Metró és Földalatti kocsikon belül találkozhatunk több különböző típusú reklámfelülettel. A Metró állomásokon, a mozgólépcsőknél és a várakozó peron helyszíneken is biztosítunk hirdetési lehetőséget. (kérje a részletes információkat)

ÉPÜLETHÁLÓ

Forgalmas csomópontok környezetében, az épületek homlokzatára feszített reklámhálók. Igen figyelemfelkeltő, méreteit is tekintve, jelentős reklámértéket képviselő hirdetési eszköz.

TETŐREKLÁM

Távolról is jól észlelhető a házak tetején lévő hirdetésre, image megjelenésre, brand erősítésére szolgáló reklámeszköz.

HIRDETŐOSZLOP-REKLÁM

A legrégebben használt reklámozási lehetőség, melynek hagyományai vannak.

VILLANYOSZLOP-REKLÁM

Az utak mellett lévő villanyoszlopokon látható „füles” reklámhordozó eszköz, amely útbaigazítás vagy egy esemény hirdetésére is kiválóan alkalmas.

ÓRIÁS LEDKIJELZŐK

Látványos, nagy forgalmú csomópontokban kihelyezett hirdetési eszköz, amely mozgó képet is képes megjeleníteni.

KÜLTÉRI B1 REKLÁMFELÜLETEK

A Metró állomásokon vagy  a közterületi villanyszekrényeken elhelyezett  reklámfelületek. De találkozhatunk velük a mozikban és egyéb kultúrális központokban.

EGYEDI MÉRETŰ TÁBLÁK

Megaboard tábla: 800 x 300 cm (24 nm, azaz dupla óriásplakát)
Avenir méretű tábla: 400 x 900 cm (36 nm)

SZOLGÁLTATÁSI HELYSZÍN

Magyarország plusz a szomszédos országok,
nagyobb régiók (pl.: Dél-Dunántúl, Bp –Pestmegye),

nagyobb városok (pl.: Budapest, Debrecen…),
kisebb lokációk (pl.: Szentendre,  III. kerület),
akár egy útvonal (pl.: útbaigazításként a 7-es főút).


ReklámfelületeinkCoyright © Adentity 2009 — All rights reserved.